Wijkgemeenten

De Protestantse Gemeente Middelburg wil als onderdeel van de landelijke PKN in woord en daad een zichtbare geloofsgemeenschap zijn voor heel Middelburg. Op deze website vinden gasten en gemeenteleden informatie over allerlei onderwerpen. Welkom in onze kerkdiensten!    

Nieuwe Kerkgemeente

De Nieuwe Kerkgemeente is de gewone wijkgemeente in de Protestantse Gemeente Middelburg met 3 vierplekken. Nieuwe Kerk, Hofpleinkerk en De Hoeksteen.

De Ontmoeting

Wijkgemeente De Ontmoeting behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en is een Hervormde wijkgemeente van bijzondere aard binnen de Protestantse Gemeente Middelburg.

De Koorkerkgemeenschap

De Koorkerkgemeenschap is een buitengewone wijkgemeente van de Protestantse Gemeente Middelburg. Een samenwerkingsverband van de Vereniging van Vrijzinnig (Hervormden) Protestanten Middelburg en de Remonstrantse Gemeente Midden-Zeeland.

De Waalse Gemeente

De Waalse Gemeente is geen wijkgemeente van de PGM, maar een zelfstandige Franstalige gemeente binnen de PKN. Deze gemeente maakt gebruik van faciliteiten van de Protestantse Gemeente Middelburg.